Nu närmar sej hösten.

God förmiddag alla vänner. Här har det regnat i natt o det var bara +11 grader när jag vaknade. Halvmulet här just nu. För en tid sedan fick jag köpa stödstrumpor från VC. Dom passar ej fast dom är måttbeställda till mina ben o fötter. Men igår var jag till Lindesberg o köpte ett annat par på en vanlig affär, tröga att få på men sitter bättre. Nu håller jag på att sticka raggsockar med falska flätor, har ej bild på dessa men ett par små med samma mönster. Ha en trevlig onsdag. KramarDSCN0664

10 thoughts on “Nu närmar sej hösten.

  1. Så här är du nu. Ja, ska vi nu betala för den milda hösten, vintern och den tidiga våren med efterföljande varm sommar så kan det ju vara så illa att hösten redan är här. DÅ blir det mycket långt till nästa vår…Kramiz

    Like

  2. Hej!!!
    Var inne på din gamla blogg och såg att den inte fanns mer!!! Blev lättad och glad när jag såg den här 🙂
    Nu är jag nyfiken, har du koll på hur många sockor du har stickat genom åren? Det måste ju vara mängder? Hur som helst så är de jättefina!!!
    Kram
    Nilla

    Liked by 1 person

  3. Hej du,samma här växlande molnighet,ganska skönt ute nu när det inte är så förbaskat varmt.Jag har varit in till Gevalia på Fm,surrat lite med gamla arbetskamrater,Kul..Haé Kram.

    Like

  4. Så roligt att du har kommit igång att blogga igen. Har saknat dej. Alltid kul att få dina kommentarer’

    Sv: God morgon till dej också Siita,

    Visst var det snopet att jackan inte fanns i rätt storlek. Men berätta inte för nån, att jag faktiskt inte tyckte om färgen, så för min del var det OK att den inte passade. Vi fick ju en extra utflykt i stället.

    Till Ängelholm och den riktigt goda mackan.

    Kram/Gilla

    Like

Leave a comment